Trio CARP

Rond 2010 is de samenwerking in het trio CARP ontstaan. Met Rob als zanger, Gerjan op contrabas en basgitaar en ikzelf als gitarist/zanger brengen wij een repertoire waarin Nederlandstalig met Engelstalig wordt afgewisseld. Nummers van De Dijk, Simon & Garfunkel en bijvoorbeeld Zoutelande staan op de setlist, maar ook hebben we uitdagend werk van Queen en Whitney Houston in een eigen bewerking gezet. Trio CARP: trailer op YouTube.

Met dit trio spelen we bij diners, recepties of geven we een tuinconcert. Heb je interesse, laat het ons weten via de contactpagina.

Music brings you into the moment, carpe diem      CARP.

Volg een handmatig toegevoegde link

Solo c’est moi

Voor de solo optredens ligt mijn focus bij optredens waar aandacht voor rustige muziek mag zijn. Dit is vooral geschikt voor:

  • kunstexposities
  • tuinfeesten
  • opluistering van diners
  • koffieconcerten
  • huiskamersfeer etc.

Met een afwisseling aan instrumentaal en gezongen werk is binnen mijn gevarieerde repertoire veel mogelijk. Uiteraard beschik ik over een kwalitatief zeer goede geluidsinstallatie, waarmee ik ook voor grote groepen en op buitenlocaties de juiste balans kan neerzetten.

Kinderen & Hannes

Hier kun je alvast een werkopname beluisteren van Hannes Haan en de kippen, Jo en Katoo, maar er zijn er nog veel meer 🙂 Dit is een eigen compositie en er zijn leuke plannen in de maak om er iets moois mee te doen.

Geschreven voor peuters en kleuters!

Overige settingen

Ik werk regelmatig samen met verschillende artiesten, dus ook voor andere ideeën en settingen zijn er voldoende mogelijkheden.