Trio CARP

Rond 2010 is de samenwerking in het trio CARP ontstaan. Met Rob als zanger, Gerjan op contrabas en basgitaar en ikzelf als gitarist/zanger brengen wij een repertoire waarin Nederlandstalig met Engelstalig wordt afgewisseld. Nummers van De Dijk, Simon & Garfunkel en Herman van Veen staan op de setlist, maar ook hebben we uitdagend werk van Queen en Whitney Houston in een eigen bewerking gezet.

Met dit trio spelen met enige regelmaat bij diners, recepties of een tuinconcert. Heeft u interesse, laat het ons weten via de contactpagina.

Music brings you into the moment, carpe diem      CARP.

Solo c’est moi

Voor de solo optredens ligt mijn focus bij optredens waar aandacht voor rustige muziek mag zijn. Dit is vooral geschikt voor:

  • kunstexposities
  • tuinfeesten
  • opluistering van diners
  • koffieconcerten
  • huiskamersfeer etc.

Met een afwisseling aan instrumentaal en gezongen werk is binnen mijn gevarieerde repertoire veel mogelijk. Uiteraard beschik ik over een kwalitatief zeer goede geluidsinstallatie, waarmee ik ook voor grote groepen en op buitenlocaties de juiste balans kan neerzetten.

Kinderen &Tollerland

Met z’n tweeën spelen we vanaf oktober 2020 de muziekvoorstelling voor kinderen: Tollerland. In deze 35 minuten durende voorstelling zingen Lauri en ik vrolijke en prachtige liedjes en nemen we je mee in een sprookjesachtig verhaal. Bestaande en zelf geschreven composities met gitaar. Het leukste in deze act vind ik de rol die ik mag spelen als ‘opa’ 🙂

Geschreven voor peuters en kleuters!

Overige settingen

Ik werk regelmatig samen met verschillende artiesten, dus ook voor andere ideeën en settingen zijn er voldoende mogelijkheden.