Trio CARP

Rond 2010 is de samenwerking in het trio CARP ontstaan. Met Rob als zanger, Gerjan op contrabas en basgitaar en ikzelf als gitarist/zanger brengen wij een repertoire waarin Nederlandstalig met Engelstalig wordt afgewisseld. Nummers van De Dijk, Simon & Garfunkel en Herman van Veen staan op de setlist, maar ook hebben we uitdagend werk van Queen en Whitney Houston in een eigen bewerking gezet.

Met dit trio werken wij momenteel aan een concertserie ‘Memories & …’. Vanaf voorjaar 2018 zullen hiervan de eerste volledige concerten worden gegeven. Heeft u interesse om dit bij te wonen, laat het ons weten via de contactpagina.

Music brings you into the moment, carpe diem      CARP.

Solo c’est moi

Voor de solo optredens ligt mijn focus bij optredens waar aandacht voor rustige muziek mag zijn. Dit is vooral geschikt voor:

  • kunstexposities
  • tuinfeesten
  • opluistering van diners
  • koffieconcerten
  • huiskamersfeer etc.

Met een afwisseling aan instrumentaal en gezongen werk is binnen mijn gevarieerde repertoire veel mogelijk. Uiteraard beschik ik over een kwalitatief zeer goede geluidsinstallatie, waarmee ik ook voor grote groepen en op buitenlocaties de juiste balans kan neerzetten.

Jet uitTollerland

Met z’n drieën spelen we een muziekvoorstelling voor kinderen, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In deze 45 minuten durende voorstelling zingt Jet Stam vrolijke en prachtige liedjes en neemt ze je mee in een sprookjesachtig verhaal. Live begeleid met piano (Guido van de Meent) en gitaar (Dick Groot). Ik speel ook mee in de acts, onder andere als opa.

Overige settingen

Ik werk regelmatig samen met verschillende artiesten, dus ook voor andere ideeën en settingen zijn er voldoende mogelijkheden.